Loading Events
  • This event has passed.

Satnica Art & Musica u Zagrebu – One Piece Puzzle, Multietnička atrakcija i Dikobraz

21 studeni, 2013One Piece Puzzle, Multietnička atrakcija i Dikobraz večeras nastupaju u Vintage Industrial baru u sklopu predsavljanja knjige “Ajme & majko’ povodom 20 godina Art & Music festivala. Donosimo satnicu događaja.

AJME&MAJKO – Art&Music festival 1993.-2013.

U četvrtak 21. stuenog tj. danas s početkom u 20 sati u Vintage Industrial Baru održat će se zagrebačka promocija knjige ‘Ajme & Majko’: 20 godina Art & Music Festivala’. O legendarnom festivalu, prvi put održanom u Puli u ratnom kolovozu 1993., govorit će urednik knjige Ante Perković, jedan od organizatora Branimir Slijepčević; novinar, glazbeni kritičari i glazbeni urednik te žiri tijela Art & Musica Dubravko Jagatić, rock kritičar Jutarnjeg lista Aleksandar Dragaš, osnivač i urednik glazbenog portala Ravno do dna Zoran Stajčić i ilustrator A&M plakata i jedan od članova benda Kiper Krešimir Certić Mish.

Knjiga ‘Ajme & Majko’ je otvoreni sef u kojme se nalazi vrijedno blago koje je nosilo nekoliko generacija mladih zaljubljenih u alternativnu glazbu, umjetnost i općenito alter scenu; to je opežna zbirka fotografija, ilustracija, novinarskih članaka, izvještaja, dnevničkih zapisa, intervjua, naručenih tekstova, ali i kompletan popis svih natjecatelja, pobjednika, revijalnih nastupa i art segmenata.

Nakon promocije, s početkom u 22 sata,  kako i dolikuje jednom takvom događaju koncerte će održati tri zapažena imena domaće i regionalne scene koja su svojevremno nastupala na Art & Musicu.

One Piece Puzzle, Dikobraz i Multietnička atrakcija

ONE PIECE PUZZLE beskompromisni riječki bend, pobjednik 10. izdanja Festivala (2006.) i vlasnik jednog od najhvaljenijih hrvatskih debi albuma”13 zlatnih hitov”

MULTIETNIČKA ATRAKCIJA opasno žestoki dvojac koji stiže iz Beograda i koji je glavnu nagradnu Art & Musica odnio 2009. godin. Multietničku atrakciju čine multiinstrumentalist Nemanja Kojić – Kojot (poznat i kao pjevač Eyesburna) i bubnjar Osman Ahmed.

DIKOBRAZ ili Dik o’ braz su  ponovno okupljeni samoborski veterani i pobjednici 2. Art & Musica održanog 1994. godine.

Za posjetitelje promocije knjige ”Ajme & majko – Art & Music Festival 1993.-2013.” bit’ će to ujedno i prilika da je nabave po povoljnoj cijeni.

Satnica:

PROMOCIJA:

21:00 h  Govorit će: Ante Perković, Aleksandar Dragaš, Dubravko Jagatić, Branimir Slijepčević i Zoran Stajčić

KONCERTI:

22:00 h Dikobraz
23:00 h Multietnička atrakcija
00:00 h One Piece Puzzle

Link na Facebook event

Upad: 30 kuna