Loading Events
  • This event has passed.

Screaming Females u Močvari

9 veljača, 2019Punih sedam godina nakon drugog i zadnjeg nastupa u Hrvatskoj trio iz New Jerseya, predvođen pjevačicom i gitaristicom Marissom Paternoster, dolaze 9. ožujka u Močvaru u sklopu promotivne turneje za sedmi studijski album grupe Screaming Females objavljen u veljači 2018. za Don Giovanni Records.

  • 10
    Shares
Screaming Females (Foto. promo)

Album “All At Once” predstavlja ovaj indie punk trio u svojoj punoj kreativnoj snazi s pjesmama koje osvajaju na prvu loptu,a u kojima se efektno isprepliću punk, power pop i art rock.

Ne čudi stoga da ih je kritika još jednom dočekala s neskrivenim oduševljenjem, uz konstataciju da se radi o najkompletnijem izdanju ove grupe do sad. Sve je to kumovalo i njihovom prvom ulasku na Billboardove liste prodaje albuma, pa su tako nakon 13 godina i DIY početaka, kad su u nedostatku prostora za koncerte u kojima je dozvoljen ulaz maloljetnicima krenuli u organiziranje koncerata po vlastitim podrumima, Screaming Females stasali u uistinu respektabilno ime američke nezavisne glazbe od kojih možemo očekivati još puno odličnih izdanja.

Uz prisjećanje na dva sjajna dosadašnja zagrebačka koncerta, i uz stotine nastupa koje su u međuvremenu odradili te tako dodatno izbrusili svoje koncertne vještine, za očekivati je da upravo Screaming Females budu jednim od pritajenih favorita već sada bogate koncertne ponude Zagreba u 2019. godini.

Ulaznice za koncert u Močvari po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku, te preko njihovih web shopova. Na ulazu će iznositi 80 kuna.

  • 10
    Shares

Details

Date:
9 veljača, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
65kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb
  • 10
    Shares