Loading Events
  • This event has passed.

Secret Chiefs 3 se vraćaju u Zagreb

14 studeni, 2012Bivši gitarist Faith No Morea i Mr. Bunglea s bendom dolazi u Močvaru.

Secret Chiefs 3

U Zagreb ponovno, a u Močvaru prvi put, sa svojom bendom Secret Chiefs 3 stiže Trey Spruance, nekadašnji guitarist grupa Faith No More i Mr. Bungle. Raspadom potonjih, ovaj je glazbeni genijalac svoje vrijeme odlučio posvetiti primarno Chiefsima i od side projekta pretvoriti ih u jedan od najzanimljivijih underground bendova prethodne dekade.

Secret Chiefs 3 su na jedinstven način spojili perzijsku, arapsku i indijsku tradicionalnu glazbu s manje ili više modernim žanrovima poput death metala i surf rocka, a sve to prožeto filmskom glazbom na tragu Ennia Morriconea. Jednako fascinantni na nekolicini studijskih izdanja („Satellite Supersonic“, „Traditionalists“, „Book of Horizons“…), Secret Chiefs 3 su ujedno, poručuju iz Močvare, i jedni od najzanimljivijih live iskustava koje danas možete doživjeti.

Koncert je u srijedu, 14. studenog, predgrupe su engleski a.P.A.t.T. i zagrebačka Tigrova mast. Upad je 65/80 kuna, a ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Rockmark, Berislavićeva 13.

Details

Date:
14 studeni, 2012
Cost:
65kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb,