Loading Events
  • This event has passed.

Septica i promocija stripa ‘Lavenderman 6’ u Vintage Industrial Baru

22 svibanj, 2014Atrakcija u našem gradu, vinkovački glazbeni sastav poznat po originalnim i duhovitim pjesmama na čelu s legendarnim strip crtačem Dubravkom Matakovićem u sklopu turneje ‘Teško je ravno držat volan’ stižu u Zagreb u kojem će održati koncert 22. svibnja u Vintage Industrial Baru.

Septica - Teško je ravno držat volan Tour

Prije koncerta, s početkom u 21 sat, i s besplatnim upadom, održat će se promocija stripa “Lavanderman 6” u čijem je nastajanju svoj doprinos dao i sam Mataković. Na čelu stripa koji je prvi put na izronio na svjetlo dana u bablje ljeto 2008. godine stoji hvarski heroj Lavanderman. Prvi broj, plod je suradnje crtača Vanče Rebeca i scenarista Tonija Favera.

U narednih pet godina kroz četiri broja dvojcu se priključuju: Damir Steinfl, Vinko Barić, Alem Ćurin, Igor Hofbauer, Kenji Masamura, Esad Tomislav Ribić, Miro Župa, Štef Bartolić, Ana Kolega, Ana Schaub, Damir Markovina i Igor Kordej.

'Lavanderman 6'

Po stripu je snimljen i igrani film u kojem glavnog junaka Borisa Bačungu – Lavandermana utjelovljuju Damir Markovina i Zoran Prodanović Prlja, a njegovu partnericu Anja Alavanja.

U ovom jedinstvenom broju naslovljenom “Lavanderman 6” bore se po prvi puta zajedno, rame uz rame, tajice uz tajice, tri najveća hrvatska superheroja – Protman, Superhrvoje i Lavanderman.

Upad u pretprodaji košta 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u samom klubu.

Facebook event

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska + Google Map