Loading Events
  • This event has passed.

Seven Mouldy Figs i Dandelion Children u Klub.-u

23 siječanj, 2015Zagrebački Klub. za petak 23. siječnja sprema pravu alternativnu poslasticu. U goste dolaze Seven Mouldy Figs iz Zagreba i Dandelion Children iz Slovenije. Vrata Klub.-a se otvaraju u 21 sat, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti za samo 15 kuna.

Seven Mouldy Figs
Seven Mouldy Figs

Seven Mouldy Figs – 7MF je alter-rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo eksperimantalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, dva singla i mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i BiH i izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Trenutno rade na svom prvom albumu, a nakod dugo vremena (i prvi put kao trio) nastupaju u Zagrebu.

Dandelion Children
Dandelion Children

Dandelion Children – Slovenski alternativni trojac Dandelion Children, kojeg članovi su Katja (bubnjevi), Jure (vokal, bas, gitara, klavijature) i Anže (gitara, bas) postoji več od 2007 godine, a njihove pjesme su napisane na engleskom jeziku. 
Grupa je dobro poznata slovenskoj publici, a iza sebe imaju čak šest albuma, iako su su prilično mladi. Posljednji “Dandelion Children” je dobio i u Hrvatskoj dobre kritike.

 

Ulaznice u pretprodaji iznose 15 kn, dok će na ulazu za ulaznicu trebati izdvojiti 20 kn. Potražite ih na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1 Dirty Old Shop, Tratinska 18 ili u sustavima Entrio.hr

Details

Date:
23 siječanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn15 – Kn20
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Klub
Zagreb, Hrvatska + Google Map