Loading Events
  • This event has passed.

Seven That Spells nastupaju u Tvornici kulture

17 prosinac, 2016Zagrebačka psihodelic rock družina Seven That Spells održat će, svoj već tradicionalan predbožićni koncert u Tvornici kulture 17. prosinca.

Seven That Spells
Seven That Spells

Prethodna dva nastupa u Tvornici bila su potpuno rasprodana, a isto se očekuje i od koncerta za koji će Seveni pripremiti nešto uistinu posebno. Već više od godinu dana bend radi na novom albumu koji je gotovo završen, a prije nego ga objave u cjelosti će ga odsvirati upravo u Tvornici. Izdanje naziva “Omega” snimaju od početka 2015., a bend ga stvara u suradnji s Blakeom Flamingom, osnivačem legendarnih Mars Volta.

 

Kao predgrupa Sevenima u Tvornici nastupit će DJ Bombay, izuzetno talentirani indijski glazbenik koji samo tu priliku dolazi u Zagreb.

 

U ljetu iza nas Seven That Spells svirali su po Europi, a među nastupima se ističu oni na Void Festu u Njemačkoj, Kiarama Festivalu u Finskoj te kultnom Duna Jamu na Sardiniji.

 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 60 kn. Prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Details

Date:
17 prosinac, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map