Loading Events
  • This event has passed.

Seven That Spells, Otrovna Kristina, Jastreb i The Magickal Wow Band u Tvornici kulture

22 prosinac, 2018



Prvotno najavljen kao ‘Festival najboljih bendova’ za 22. prosinca u Tvornici kulture, lineup-om otkriva kako je ustvari riječ o bendovima iza kojih kao kreator stoji Niko Potočnjak.

  • 8
    Shares
Nastupaju: Seven That Spells, Otrovna Kristina, Jastreb i The Magickal Wow Band

Prvi “Festival najboljih bendova” donijet će tako nastupe četiri izvođača, a predvodi ih naš najpoznatiji psihodelic rock bend, moćni i glasni Seven That Spells koji su posljednji put u Zagrebu nastupili upravo u Tvornici predstavljajući album „Omega“.

Njima uz bok će svirati Otrovna Kristina, prljavi hard rock hibrid na pola puta između Black Sabbatha i Bijelog dugmeta, zatim maskirani kraturock ratnik Jastreb, te distorzirajuća hipnotička četvorka skrivena iza romantičnog imena The Magickal Wow Band.

Prvo izdanje Festivala najboljih bendova zatvoriti će koncertnu 2018. u ovom Tvornici kulture. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kn. Na dan festivala za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

  • 8
    Shares

Details

Date:
22 prosinac, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 8
    Shares