Loading Events
  • This event has passed.

Seven That Spells u Tvornici kulture

19 prosinac, 2015Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture psihodelična rock mašina Seven That Spells vraća se na mjesto svog najvećeg zagrebačkog nastupa.

Seven That Spells u Tvornici kulture
Seven That Spells u Tvornici kulture

Ovogodišnji koncert, u subotu 19. prosinca, proći će u znaku reizdanja albuma “Superautobahn” koji se po prvi put može naći na vinilu. Album je originalno objavljen u kolovozu 2012., a sad ga je na ploči, u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, objavio ugledni njemački label Sulatron. Svojevrsno zagrijavanje za Tvornicu Seveni će odraditi na turneji po Švicarskoj i Njemačkoj nazvanoj “When We Switch Our Amps On The Cities Go Dark”. Na ukupno šest datuma, od 13. do 18. studenog, bend će obići Jenu, Munchen, Luzern, Wurzburg, Berlin i Hannover, a društvo će im praviti jednako bučni rotterdamski trio The Machine.
Grupa i dalje priprema novi materijal koji će biti objavljen tijekom 2016. godine, a na kojem će svirati legendary Blake Fleming, bivši član Mars Volte. Smjer u kojem se kreću dali su nagovjestiti nedavno puštenim kratkim teaserom. Album će nositi naziv “Omega”.

 

U međuvremenu se na YouTubeu pojavio epski 18-minutni video za pjesmu “IO” s posljednjeg albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” kojeg su za bend složili fanovi iz Srbije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jnfi6-UJaHk[/youtube]

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, dok će na dan koncerta koštati 50 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 i www.entrio.hr.

Details

Date:
19 prosinac, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn35 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map