Loading Events
  • This event has passed.

She Loves Pablo i Luka Belani u Vintage Industrial Baru

18 rujan, 2013U novoj, drugoj sezoni Vintage Industrial Bar najavljuje kako će se svake srijede u njegovim prostorijama održavati klupski rock program ‘Good Vibrations’. Na prvim ‘dobrim vibracijma’ koje su na rasporedu 18. rujna nastupit će She Loves Pablo i Luka Belani.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Koncept programa ‘Good Vibrations’, koji s rujnom 2013. također kreće u svoju drugu sezonu, čine nastupi dva do tri benda nakon kojih na scenu stupa DJ s rafalom starih i novih rock hitova. Kraj programa svake će srijede oko  2 sata oglasiti ludi teramin Beach Boysa ubačen u njihov klasik ”Good Vibrations”. Dakle, ukoliko ste ludi za izlascima srijedom navečer, pratite ono što se trenutno odvija na domaćoj rock sceni, uživate u alter zvuk, te se nakon svega toga volite razvaliti na rock hitove u Vintage vas u novoj sezoni čeka vaša doza dobrih vibracija.

She Loves Pablo (Foto: Facebook)

Sve u svemu, više se ne morate brinuti gdje ćete izlaziti svaku srijedu tamo negdje do lipnja, a prvi sastanak zakazujemo u srijedu 18. rujna. Kad je već otvorenje, organizatori su pozvali stare prijatelje i suborce She Loves Pablo. Prije njih će nastupiti ništa manje upečatljivi Luka Belani, koji zbog predstojećeg rada na novom albumu posljednji put u dogledno vrijeme nastupa u „bendovskom formatu“ u društvu renomiranih glazbenika hrvatske rock scene. Naravno da je večer dobrih vibracija nemoguće zamisliti bez DJ Kneže koji će i ove sezone tjerati na ples odabirom najplesnijih rock himni.

Upad: 20 kuna Početak: 20:30 sati (do 02:00 sati).

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map