Loading Events
  • This event has passed.

Side Project u KSET-u

20 listopad, 2018Ovaj sve popularniji dark-pop duo je u prosincu prošle godine objavio dugoočekivani drugi album pod nazivom ‘Lonely Boys’. Istoimeni naslovni singl govori o njima kao ljudima koji cijene i ne skrivaju emocije, a u subotu 20. listopada Side Project ponovno dolazi u KSET.

  • 7
    Shares
Side Project

“Ta tematika proteže se kroz cijeli album. Ljubav, mržnja. Mentalno zdravlje, bolest. Puno suprotnosti s kojima smo se zadnjih godina susretali. Pisanje tekstova i rad na glazbi za album pomogli su nam naučiti o svim potencijalnim i stvarnim povredama koje svaki život nosi i naučili se boriti za sve ono dobro”, istaknuli su Anja i Luka.

Album autorski potpisuje sam Side Project, a jednako kao i ranije, surađuju s Filipom Filkovićem Philatzom na spotovima i Coded Edgeom u dizajnerskom smislu. Naslovnicu albuma dizajnirali su koristeći ilustracije “usamljenih dječaka” Julije Sture i fotografiju Dore Šarić. Novi logo benda dizajnirali su kako bi prikazao dvije sile suprotnih snaga u simbiozi.

Album “Lonely Boys” donosi i sjajne suradnje poput one s Irenom Žilić na pjesmi “Would You” i povremene semplirane vokale Nikol Ćaćić iz benda NLV.

Anja i Luka su svoju priču započeli još 2012. godine snimajući covere pjesama, nakon čega su krenuli s autorskim stvarima. Album prvijenac pod nazivom “Things Which No One Else Should Know About” objavili su 2015. godine, a album je bio popraćen sjajnim kritikama.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kn.

  • 7
    Shares

Details

Date:
20 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 7
    Shares