Loading Events
  • This event has passed.

Silent Party u Tvornici i natječaj za buduće DJ-e Silent Partyja

9 siječanj, 2016Silent party vraća se u Tvornicu kulture, a novo izdanje na rasporedu je u subotu 9. siječnja. Ovoga puta organiziran je i DJ natječaj za sve koji žele prezentirati svoje viđenje Silent partyja.

Silent party
Silent party

I ovoga puta novi termin je zakazan u Malom pogonu Tvornice, a svako izdanje Silent partyja do sada je rasprodano. Koncept uključuje puštanja glazbe koju čujete samo na slušalice, a možete birati između tri kanala na kojima glazbu puštaju DJ-evi specijalizirani za određeni žanr.

 

U ovom izdanju se na dva kanala suprostavljaju vječni indie rivali, a Silent party odgovara na pitanje tko je bolji poznavatelj indie glazbe, od rocka do elektronike. Dva klupska programa će se boriti za vašu naklonost, boje Joyridea brane Mile i Tena, a Take Me Out zastupaju Hlad i Nick Apaurin. Treći kanal će biti zadužen za pop, R’n’B, hip-hop, housea i elektronsku glazbu, a za žanrovsku ispremiješanost i Buchqrish program brinu DJ Sin i Zvone Pušić.

 

Novost je da je ovoga puta raspisan natječaj za sve koji žele puštati na Silent partyju. Potrebno je poslati mail s naznakom “JA BI JA BI JA BI” na mail [email protected] Mail treba sadržavati ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, a potrebno je i naznačiti na kojem kanalu želite vrtiti (indie ili buchqrish). Ujedno trebate poslati i popis od 20 pjesama koje bi puštali na željenom kanalu, a prednost imaju oni koji ih snime u obliku kratkog seta. Rezultati će biti poznati 3. siječnja 2016. godine, a bit će odabrane tri osobe koje će svaka na jednom kanalu dobiti priliku da puštaju glazbu u trajanju od 25 minuta.

 

Ulaz na Silent party omogućen je isključivo punoljetnim osobama. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr.

Details

Date:
9 siječanj, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map