Loading Events
  • This event has passed.

Silente u Vintage Industrial Baru – tko ide na koncert

16 svibanj, 2014Nakon fenomenalne promocije albuma prvijenca ‘Lovac na čudesa’ u studenom prošle godine u Tvornici, dubrovačka pop-rock sedmorka Silente nastupit će opet u Zagrebu, točnije u petak 16. svibnja u Vintage Industrial Baru.

Silente

Poznati su po odličnim nastupima uživo i atmosferi na svojim koncertima, a ovom prilikom izvest će najveće hitove poput „Terca na tišinu“ i „Još jednom“ u sklopu cjelokupnog presjeka dosadašnjeg autorskog rada benda. Kao posebni gosti i predgrupa prije Silentea nastupit će dubrovački rock bend Feredon. Početak koncerta je u 21 sati.
Silente su:

Tibor Karamehmedović – (gitara, vokal), Sanin Karamehmedović – (bas) , Lorena Milina – (violina, vokal), Doris Kosović – (vokal), Ivuša Gojan – (bubnjevi), Ana Vlainić – (violina/vokal), Šimun Končić – (klavijature/gitara/vokal)

Ulaznice su gotovo rasprodane, a Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje:  Iz kojeg grada dolaze Silente? glasi: Iz Dubrovnika, a po jednu ulaznicu su dobile: Silvija Dogan i Ana Malbaša.

Details

Date:
16 svibanj, 2014
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map