Loading Events
  • This event has passed.

Skindred u Tvornici kulture

13 studeni, 2014Skindred, hvaljeni bend pjevača Benjija Webbea nastupit će 13. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Skindred

Izuzetno energični band čiji zvuk se naziva ragga punk metalom i koji je spojio nespojivo – metal, punk, reggae, i rock na način koji još niste čuli, natjerat će vas da se taj četvrtak zaputite u Tvornicu i doživite silinu energije koju ovaj band prosipa sa pozornice. Pjevač Benji Webbe je Skindred osnovao 1998. godine nakon raspada banda Dub War koji su imali zavidan status na nezavisnoj sceni. Od tada su izdali su pet albuma, a neki od najpopularnijih hitova su Rat Race, Nobody, Pressure, Electric Avenue, Doom Riff, Ninja, Kill The Power i brojni drugi..

Iza sebe imaju gomilu turneja i nastupa na festivalima po cijelom svijetu, a kako karakteristični i jedinstveni vokal Benji Webbe kaže, oni su globalan band. Bez obzira svirali u Rusiji, Turskoj, SAD-u, Japanu, Kolumbiji ili Indiji, reakcija publike uvijek je fenomenalna! Uz već osvojenu Metal Hammer “Best Live Band” nagradu 2011. godine upravo su nominirani i na ovogodišnjim Bass Misic Awards kao ”Best Live Act”.

Skindred je prvi put nastupio u Zagrebu 2008. godine kao predgrupu Gogol Bordellu, a zatim 2010. godine kad su potpuno oduševili sve prisutne na INmusic festivalu. Trenutno su na turneji kojom promoviraju svoj zadnji album Kill The Power. Uz već osvojenu Metal Hammer “Best Live Band” nagradu 2011.

Ulaznice u pretprodaji potražite u dirty old SHOP-u (Tratinska 18) ili na www.dirtyoldempire.com/shop .

Cijene ulaznica:
70 kuna – do 14.9.2014. (ograničen broj),
80 kuna – do 13.11.2014.,
100 kuna na ulazu.

Details

Date:
13 studeni, 2014
Cost:
Kn70 – Kn100
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska