Loading Events
  • This event has passed.

Skunk Anansie na Schengenfestu

2 kolovoz, 2013Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, jedan od ljetnih favorita – Schengenfest 2013. Ove godine headlineri su: Skunk Anansie, Triggerfinger, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Diskobajagi…

Schengenfest

Festival glazbe, sunca i zabave održava se u prekrasnom ambijentu Parka prirode na obali rijeke Kupe, na samoj granici s Hrvatskom.

Među prvim najavljenim imenima su Skunk Anansie, Dubioza kolektiv,  Triggerfinger,  Hrvatske Hladno Pivo,  Diskobajagi, S.A.R.S. i Plavi Orkestar.

Skunk Anansie (Foto: Skunkanansie.net)

Tu još treba pridodati i nastupe DJ-a i popratni program. Tik uz Hrvatsku, na obali rijeke Kupe, publiku očekuje tri dana dana ekstremnog uživanja, kampiranje uz bogat glazbeni program i druge zabavne aktivnosti, ali ovaj put u još većem izdanju, najavljuju organizatori.

Trodnevne festivalske ulaznice u koje je uključeno i kampiranje u prodaji su po cijeni od 58 eura na svim prodajnim mjestima Eventima, te putem www.eventim.hr  i www.koncerti.net

Više o Schengenfestu na: http://www.schengenfest.si

Details

Start:
2 kolovoz, 2013
End:
4 kolovoz, 2013
Cost:
58kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Park prirode Kupa
Vinica, Bela Krajina, Slovenia + Google Map