Loading Events

Skunk Anansie u Domu sportova

11 ožujak, 2022Grupa Skunk Anansie preselila je cijelu europsku turneju, pa tako i zagrebački koncert na sljedeću godinu. Novi susret s hrvatskom publikom dogodit će se 11. ožujka 2022. u Domu sportova.

Event Navigation

Skunk Anansie (Foto: promo)

Godine 2019. usred ljetne sezone u prilično ispražnjenom gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od pet tisuća fanova na koncertu koji ih se, očigledno, duboko dojmio. Zagreb je, naime, nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup, glasan, eksplozivan i izuzetno emotivan, pa su pod hitno započeli pregovori o povratku, na drugom kraku turneje kojom obilježavaju 25 godina benda. Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa, i neke pjesme koje nisu dugo svirali, a obuhvaćat će čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 km, točnije do Milana.

2019. godine bend je predstavio singl „What You Do For Love“, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače pridružila mu se oštra i moćna „This Means War“ koju je i publika na Šalati imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi Skunk Anansie u sljedeću veliku kreativnu fazu. Paralelno s turnejom u rujnu će se pojaviti i biografije frontwoman Skin koju je napisala zajedno s hvaljenom novinarkom Lucy O’Brien.

Skunk Anansie već drugu godinu obilježavaju četvrt stoljeća rada noseći svoje ogromne hitove na put oko svijeta. Povratak u Zagreb obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput „Hedonism“, „Weak“, „I Can Dream“, „Twisted“, „Charlie Big Potato“, „Secretly“, „BecauseOf You“, „Brazen (Weep)“, „Charity“, „Tear The Place Up“, „Secretly“, „The Skank Heads“, „YesIt’s Fucking Political“ te već spomenute „What Do You Do For Love“ i „This Means War“.

Ulaznice: 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Details

Date:
11 ožujak, 2022
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
200kn – 260kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dom sportova
Zagreb,