Loading Events
  • This event has passed.

Slayer i Megadeth – Arena

6 travanj, 2011Snovi svakog pravog metalca su ostvareni jer 6. travnja Megadeth i Slayer zajedno nastupaju u zagrebačkoj Areni.

Slayer i Megadeth - Europska 'Carnage' turneja 2011

Velikani thrash metala Megadeth i Slayer 6. travnja zajedno nastupaju u zagrebačkoj Areni. Nakon Metallice koja jeprošle godine održala spektakl za pamćenje, u travnju će u Areni zasvirati druga dva benda iz ‘velike četvorke’ u sklopu svoje europske turneje, a koncept koncerta je ‘best of’ zajedno sa pjesmama s novijih uradaka oba benda. Slayer je bio gost Zagreba prije dosta godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od poslijednjih nastupa ovog sjajnog metal benda.

Megadeth u Zagreb dolazi nakon rasprodanog koncerta u Boogaloou. Kombinacija ova dva benda je fantastična i svaki poznavatelj dobrog metala zna da će ovo biti pravi spektakl. Koncert se održava u smanjenom kapacitetu Arene pa je u prodaju pušteno svega 5000 ulaznica. Naime, velika produkcija, puno ureda i garderoba, te puno vješanja opreme na krov zahtjeva da se koncert održi u Areni jer niti jedna druga dvorana produkcijski ne odgovara. Pozornica će, biti smještena na pola dvorane.

Slayer neće nastupiti u originalnoj postavi jer je gitarist Jeff Hanneman zaražen ozbiljnom bakterijskom infekcijom te će ga bend zamijeniti za nadolazeće nastupe gitaristom Garyjem Holtom iz grupe Exodus. Hanneman je hospitaliziran još u siječnju gdje je bio podvrgnut hitnoj operaciji na desnoj ruci zbog velike infekcije.

Cijena ulaznica:

FAN PIT: 300 kuna

STAJANJE: 250 kuna

TRIBINE: 275 kuna

LOŽA: 500 kuna

Ulaznice se mogu kupiti i preko interenta na www.eventim.hr  te u uredu Lupa promocije.

Details

Date:
6 travanj, 2011
Cost:
250kn – 500kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map