Loading Events
  • This event has passed.

Sleepyheads u Saxu

23 siječanj, 2019U srijedu, 23. siječnja u sklopu jubilarne 20. sezone kluba i programa Zvonko Radost predstavlja u Sax stiže hvaljena indie rock četvorka Sleepyheads. U pretprodaji ulaznicu možete kupiti za radnog vremena kluba po cijeni od 25 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 35 kn.

  • 3
    Shares
Sleepyheads

Sleepyheads su četveročlani bend koji utjecaje crpi podjednako iz onih momenata zbog kojih su svi zavoljeli gitarsku glazbu iz devedesetih kao i iz modernih strujanja nultih i desetih. Ima tu svega, ali prije tog svega su bubanj, bas, gitara, još jedna gitara i glas. Indie rock koji je ponekad indie pop, ali je više od svega rock and roll. Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje, legende scene i prije nego su na nju zapravo stupili. Nakon pet godina aktivnog sviranja svoje Sleepyheads iskustvo su sublimirali u genijalan album prvijenac „The Swirling Thoughts Of…“ koji je, krajem 2015. godine, završio na mnogim godišnjim listama najboljih albuma.

Trenutno se pripremaju za ulazak u studio i snimanje novog materijala. Sleepyheads su Vedran (vokal, gitara), Daniel (gitara), Domagoj (bas) i Dragomir (bubanj). Više nego dovoljno razloga da 23. siječnja dođete u Sax.

  • 3
    Shares

Details

Date:
23 siječnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
25kn – 35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 3
    Shares