Loading Events
  • This event has passed.

Slurp! Vol. 3 u Štinjanu: Vakum, Tech, bRAVE x Creme Organization floors

11 kolovoz, 2018U subotu 11. kolovoza održat će se 3. ovogodišnji Slurp! u Fortu Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Program se održava od 22-06 sati. Ulaz: 70/80 kn.

  • 2
    Shares
Slurp! vol. 3 – 2018

VAKUM Floor: DONA aka DJ PLANT TEXTURE (Ilian Tape, Creme Organization, IT):

Posvećenost, istraživanje i individualnost su vrijednosti koje karakteriziraju Donu kao glazbenika. S pozadinom u udaraljkama, bubnjevima i studiju klavira, Dona je brzo našao svoj put kroz eksperimentiranje s mašinama. Konstantno redefinirajući svoje granice i poboljšavajući svoje sposobnosti dizajniranja zvuka, Dona je ronio u dubine elektroničke glazbe, od junglea do drum and bassa, od housea do techna i pri tom prolazeći i kroz ambijentalnu glazbu. Njegova izdavačka kuća “Points”, na kojoj su objavljena imena poput Jamal Moss, Anthony Shakir, Patrice Scott i Vakula, te njegov projekt DJ Plant Texture, najvažnije su točke njegove karijere posljednjih godina. U 2016. godini, reinterpretacijom UK Low Fi Junglea, drum and bassa te hardcore zvuka, svjedočila su izdanja na labelovima kao što su 10Pills Mate (Lobster Theremin Side Label), Unknown To The Unknown, Creme Organization i Ilian Tape.

ANCUT (Discarded Gems Berlin) -Uglavnom pod utjecajem ranog detroitskog zvuka i rimske house i techno scene iz 90-tih, Marco se polagano probijao kao producent i DJ. Trenutno živi u Berlinu gdje je osnovao Analogcut Mastering i Vinyl Dubplates. Uz to, on je strastveni sakupljač synthova i bubanj mašina. Ovo će biti njegov prvi nastup u Hrvatskoj.

TECH Floor: IVAN KOMLINOVIĆ – live:

Više od dvadeset godina karijere DJa uz koju su se vezali različiti događaji, te brojna postignuća u glazbenom stvaralaštvu i nastupima. Ipak, čini se da je u posljednje vrijeme ovaj zagrebački DJ, producent, inženjer zvuka, mastering inženjer, live performer, dodatno pritisnuo papučicu gasa, te je cijeli svoj profesionalni opus podigao na višu razinu. Iako u svojim DJ setovima vrlo često stilski putuje kroz prilično različite žanrovske forme, uvijek sebe svrstava u techno DJe te je kao dio techno line-upa nastupio na nebrojeno puno partya i festivala u regiji i šire. Brojna izdanja za uglavnom inozemne labele ukazuju na njegovo prirodno okruženje: studio.Tamo provodi puno vremena radeći na svim fazama razrade ideja i realizacije od inicijalne ideje do masteringa. U novije vrijeme, studio je i svojevrsni “labos” u kojem stalno dorađuje, mijenja i usavršava, jedno novo poglavlje u karijeri i prilično jedinstvenu artističku formu…Ideja live acta nije bila neka novost, no prijelomni trenutak se dogodio 2015. godine na Moondance festivalu kada je s live-actom nastupio uz artiste kao što su Octave One i Analog Cops.

bRAVE x Creme Organization Floor: TLR (NL)

Od prvih avantura u vinilu prije tridesetak godina, DJ TLR bira živopisne vruće i osvježavajuće hladne sastojke za svoj jedinstveni groove. Rani su dani haaške acid scene obilježeni radosnim skvoterskim duhom prkosa i prijezira spram normi, kojim on tvrdoglavo zrači i danas. Imena poput Legowelt, Alexander Robotnick, Rude 66, D’Marc Cantu itd., lansirana su u sam vrh klupskog undergrounda zahvaljujući njegovoj predanosti i radu na sceni. Osnivač je svjetski cijenjenih etiketa Crème Organization, R­Zone i Crème Jak, ali i traženi stručnjak za usijavanje atmosfere na podiju. Zvuk gradi kombinirajući electro/techno, acid/jakbeat, hip­hop i jungle, a čuven je po visokozapaljivim setovima za publiku koja pleše preko svih granica.

  • 2
    Shares

Details

Date:
11 kolovoz, 2018
Time:
22:00 - 23:30
Cost:
70kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Fort Punta Christo
Pula / Štinjan,
  • 2
    Shares