Loading Events
  • This event has passed.

Solo Positivo Film Festival u Šibeniku: Tvrđava filma i glazbe

4 srpanj, 2017Osmo izdanje Solo Positivo Film Festivala, međunarodnog festivala glazbenog dokumentarnog filma održat će se u Šibeniku na znamenitoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu i to od 4. do 8. srpnja.

Solo Positivo Film Festival u Šibeniku
Solo Positivo Film Festival u Šibeniku

Festivalski program obiluje brojnim premijerama glazbenih dokumentaraca te izvrsnim pratećim programima. Istaknimo da će festival biti otvoren svojevrsnom Beatlemanijom, danom posvećenim velikim The Beatlesima uz projekcije dva filma o liverpoolskoj četvorci, filmom LeslijaWoodheada “How The Beatles Rock The Kremlin” u sklopu okruglog stola u povodu 50 godina izlaska legendarnog albuma “Sgt. Pepper…” te filmom “Eight Days A Week” oscarovca Rona Howarda koji je u službenoj konkurenciji festivala. Glazbu The Beatlesa nakon projekcije filma donosi “The Best Beat”, jedan od najboljih europskih Beatles tribute bandova koji i vizualno i glazbeno utjelovljuju Beatlese na neponovljiv način. Osim spomenutog, šibenska će publika imati priliku uživati i u drugim sjajnim naslovima od kojih ističemo filmove o Daft Punku, Magnificu, ili pak Zabranjenom Pušenju te glazbenim poslasticama poput sve popularnijeg Film music orkestra ili pak Marjana Bana & Diktatora uz brojna druga velika iznenađenja.

 

Prvi kontingent festivalskih ulaznica u prodaji će se naći u akciji QUICK WEEK i to samo u period od 4. do 11. svibnja po iznimno popularnim cijenama od 50 kuna za sve festivalske programa, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvrđave culture u Šibeniku te u sustavima Eventima i Croatia Ticketsa.

 

Details

Start:
4 srpanj, 2017
End:
8 srpanj, 2017
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska + Google Map