Loading Events
  • This event has passed.

Soulfingers u klubu Metropolis

23 svibanj, 2015Nakon dugo vremena poznata grupa održat će koncert i live promociju novog singla ‘We are Soulfingers, my friend’ u Zagrebu, 23. svibnja u klubu Metropolis.

Soulfingers (Foto: Saša Lončarić)
Soulfingers (Foto: Saša Lončarić)

Koncertna atrakcija donosi njihove naširoko poznate plesne i pjevačke vještine specifične na našoj glazbenoj sceni. Mnogo su nastupali u susjednim zemljama i dalje, na otvorenom kao i u dvoranama. Osim što su sjajni izvođači, njihovi vizualno atraktivni i energični koncerti publiku ostavljaju bez teksta. Plesni show, energičnost i groove sastavni je dio grupe Soulfingers.

 

Znali su da je klub Metropolis pravo mjesto za njih nakon što su vidjeli da ga krase brojni radovi Briana Rašića – poznatog fotografa brojnih svjetskih izvođača poput Rolling stonesa… Soulfingersi su, naime odabrani od svjetskih bendova da sudjeluju na velikom događaju u Rovinju pod Photo Days organizacijom. Upravo su s Brianom Rašićem napravili photoshooting. „Čim smo ušli u klub, osijetili smo koncertnu atmosferu i duh fotografija nas je omamio, zato vjerujemo da će ovaj koncert biti pun pogodak. Uz poveznicu sa velikim događajem u Rovinju održat ćemo i live promociju novog singla u Metropolis klubu. Isto tako se nadamo da je Brian u Rovinju zabilježio neki naš trenutak kojeg nismo bili svjesni, pa da i mi završimo na zidu u Metropolisu. Čuvajte nam mjesto između Stones-a i B. B. – ja!”, izjavili su Soulfingers.

 

Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se nabaviti u klubu Metropolis klub (Avenija Dubrovnik 10), putem sustava Eventim – www.eventim.hr & Aquarius Music Shopovima. Koncert počinje u 22:30 sati.

Details

Date:
23 svibanj, 2015
Time:
22:30 - 23:55
Cost:
Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Metropolis
Avenija Dubrovnik 10
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map