Loading Events
  • This event has passed.

Spiritual Market i B’s FUNstallation na MIMO-u u Muzeju suvremene umjetnosti

4 veljača, 2018Četvrti koncert pete MIMO sezone održat će se 4. veljače u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming.

Spiritual Market i B’s FUNstallation na MIMO-u

Pod egidom ‘Novim putevima jazza ili putevima novog jazza’ MIMO predstavlja Spiritual Market i B’s FUNstallation u nedjelju 4. veljače u dvorani Gorgona MSU-a.

Spiritual Market – Nakon istraživanja likovne umjetnosti, pokretač te osnivač Spiritual Marketa, Vedran Ružić, prima se bas gitare, i to tek nakon srednje škole. Nedugo zatim odlazi na Jazz konzervatorij u Klagenfurt, gdje osim bas gitare počinje svirati i kontrabas, a nakon samo godine dana pohađanja konzervatorija dobiva nagradu Status za najboljeg jazz basista i kontrabasista. Slijedio je niz jazz i pop projekata, a prvi samostalni rad, jazz album ‘Night Speaking’, postaje početak Spiritual Marketa.

B’s FUNstallation – Pod nazivom B’s FUNstallation krije se šest glazbenika mlađe hrvatske jazz generacije koje je okupio trubač Zvonimir Bajević u proljeće 2012. Zajednički projekt, u kojemu je kreativno ostvarivanje potpuno otvoreno, a potiče ga svaki njegov kotačić, prirodno je izrastao na dugogodišnjem zajedničkom muziciraju i prijateljevanju.

Napomena organizatora: Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani molimo vas da dođete i osigurate si mjesto na vrijeme. Pola sata prije početka koncerta je dovoljno. Koncert počinje točno u 20:05. Preporučena donacija za koncerte je 2 0kn. Sav prihod od donacija ide izvođačima.

Details

Date:
4 veljača, 2018
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska