Loading Events
  • This event has passed.

Splitska kantautorica Billie Joan predstavlja debitantski album u Kavezu

4 ožujak, 2017Program ‘Glazbeni lonac’ u zagrebačkom klubu Kavez ugostit će splitsku kantautoricu Billie Joan u subotu, 4. ožujka kada će glazbenica predstaviti pjesme koje će se naći na albumu prvijencu koji bi trebao biti objavljen u skorašnje vrijeme.

Billie Joan (Foto: Ana Kujundžić)
Billie Joan (Foto: Ana Kujundžić)

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica je iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Njen glazbeni izričaj mogao bi se okarakterizirati kao akustični društveni i socijalni komentar jer Billie Joanpjeva upravo o tim temama. Iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti; bar ne onih očiglednih.

 

Billie Joan nalazi se pod okriljem mlade nezavisne izdavačke kuće Juda records iz Sinja. Debitantski album “Barren Land” zajedno sa spotom izlaziu ožujku ove godine, a sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenoj Bandcamp stranici Billie Joan.

 

Pjesme koje će se naći na albumu prvijencu,neke od njih već izvođene, Billie Joan će izvesti u novom izdanju Glazbenog lonca u subotu, 4. ožujka s početkom u 20 sati

 

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Details

Date:
4 ožujak, 2017
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kavez
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map