Loading Events
  • This event has passed.

Stidnice, dno. i Home Conflict u Vintage Industrialu

13 veljača, 2019U četvrtak 13. veljače na besplatnom gigu u Vintage Industrialu će nastupiti bendovi Stidnice, dno. i Home Conflict.

  • 4
    Shares
Stidnice, dno. i Home Conflict u Vintage Industrialu

Ne propusti daljnja iznenađenja besplatnog koncertnog programa #freegig. Ovaj put vas čekaju tri odlična domaća benda.

Stidince – Iskrenost bez c dijelova, odsutnost nepotrebnog i kratka pozornost. Stidnice su nakupina generičkih glazbenih najava, disleksija – Stidnice su iz Zagreba. Prvo od tri, Zašto mucaš pišući, je vani, a ove godine će izdati još 2 izdanja za zagrebački Lack of Records. Prime mumble punk, nema zajebancije.

dno. – Iz zagrebačke magle pomalja se nešto novo, nešto mračno, nešto što unosi nemir, nespokoj. Družina koju krasi mladenačka energija usprkos poodmaklim godinama i bogatom iskustvu, družina čiji dolazak najavljuje melodija koja se probija kroz slojeve buke, družina koja će poljuljati temelje vašeg svijeta i razoriti vašu zonu ugode, a ako im dopustite, možda vas odvedu i korak dalje… Dalje, ili preciznije rečeno dublje. Sve do dna, do guste i memljive kaljuže grijeha koja će vam obuhvatiti stopala i onemogućiti bijeg.

Home Conflict – Mladi zagrebački punk rock bend nastao sredinom 2016. godine. Bend započinje sviranjem covera klasičnih punk rock / pop punk bendova te u proljeće 2017. snima svoj prvi EP u vlastitoj produkciji. Do sada su svirali u većini zagrebačkih klubova, a 2017. godine osvajaju Treće mjesto na 11. O’rock Festivalu u Oroslavju i Prvo mjesto na finalu Imagine Croatia Festivala te su, zahvaljujući pobjedi, predstavljali Hrvatsku u Nizozemskoj na međunarodnom finalu u Maastrichtu. Također su osvojili Prvo mjesto na 3. Battle of the bands održanom u Jiggy baru. Prošle godine izbacuju svoja prva 2 singla – “I Have a Feeling” i “Life You Choose” te su upravo u procesu snimanja svog prvog studijskog albuma.

Ulaz je besplatan.

  • 4
    Shares

Details

Date:
13 veljača, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares