Loading Events
  • This event has passed.

Stjepan Jimmy Stanić izvodi presjek karijere u Vintage Industrialu

1 ožujak, 2018Prvi dan ožujka obilježite koncertnom zagrebačke i hrvatske glazbene legende, Stjepana Jimmyja Stanića koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli život.

  • 26
    Shares
Stjepan Jimmy Stanić u Vitnage Industrialu

U četvrtak 1. ožujka u Vintage Industrialu nastupa Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz-glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost „nikad neće proć“ i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad – utjelovljuje.

Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“, danas bismo rekli, stand-upa.

Uza sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba.

Bravuroznim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daje i Scharf trio, trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji – pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec i kontrabasist Mladen Baraković.

Koncert počinje u 21:30 h. Karte: 45/60 kn. Pretprodaja: VIB & Dirty Old Shop.

  • 26
    Shares

Details

Date:
1 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 26
    Shares