Loading Events
  • This event has passed.

Stjepan Jimmy Stanić u Močvari

16 veljača, 2017U četvrtak 16. veljače Stjepan Jimmy Stanić ponovno nastupa u Močvari.

Stjepan Jimmy Stanić u Močvari
Stjepan Jimmy Stanić u Močvari

“I tak smo jednom moji dečki i ja svirali u Zagrebu u tom nekom klubu, Močvara se zval… Vidite kak se čudno danas zovu ti klubovi, u močvarama inače žive krokodili, ne… Uglavnom, došli smo tam i sve karte su već bile rasprodane, nutra nije bilo mjesta ni za šešir ostaviti, tak smo vam mi popularni među krokodilima… Pa smo onda odlučili za mjesec dana napraviti reprizicu, ne…”

 

Zvuči kao tipična dosjetka koju bi ovaj hodajući evergreen i neokrunjeni kralj starozagrebačkog šmekerskog šarma ispričao na nastupu između dvije pjesme – ali nije. Nakon rasprodanog prvog koncerta vrlo brzo je došlo vrijeme za sljedeći – Jimmy je sa svojom Barbarom i Sexy Boysima pripremio novi naramak vječnih melodija i vječnih šala, a na vama je da požurite i kupite karte na vrijeme, da se 16. veljače ne bi poput kobile Suzy morali odšetati doma po pruzi. Jer dimnjačar, mlad ili star, u Močvari uvijek zna napraviti dar-mar!

 

Upad u pretprodaji: 35 Kn. Na dan događanja na blagajni kluba: 50 Kn. Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Dirty Old Shop, Tratinska 18i Rockmark, Berislavićeva 13. Vrata se otvaraju u 20:00, početak nastupa u 20:30 sati.

 

Podsjećamo da je koncert 11.1.2017. bio rasprodan.

Details

Date:
16 veljača, 2017
Time:
20:30 - 23:00
Cost:
Kn35 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map