Loading Events
  • This event has passed.

Stjepan Jimmy Stanić u Saxu kao warm-up 15. Tabor Film Festivalu

13 svibanj, 2017Legendarni Jimmy Stanić sa svojim Sexy Boysima dolazi u subotu 13. svibnja u Sax u sklopu warm up koncerta za jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala. Tom prilikom promovirat će se novi stage ‘Grešna Gorica Food&Jazz’ uz prigodne delicije za sve posjetitelje. Vrata kluba otvaraju se u 20 h, početak koncerta je u 21 h.

Stjepan Jimmy Stanić (Foto: Samir Cerić Kovačević)
Stjepan Jimmy Stanić (Foto: Samir Cerić Kovačević)

Neuništivi šmeker starog kova Stjepan Jimmy Stanić i u 89. godini ne prestaje oduševljavati svojim koncertnim nastupima i nepresušnim šarmom, a preko šest desetljeća glazbene okrunjeno je nagradom Porin za životno djelo. Šlageri „Prolazi sve“, „Kobila Suzy“, „Dimnjačar“, „Prsluk pucam“, „Pokloni svoj mi foto“ bezvremenski su hitovi i dio opće kulture. Kuriozitet je i da je prvi spot snimio tek 2014. i to sasvim slučajno na foto snimanju za cover cd-a. Glazbenu pratnju mu u obliku Sexy Boysa čine provjereni glazbenici Mario Igrec na gitari, Mladen Baraković na basu i Đula Njikoš na klaviru.

 

Grešna Gorica Food&Jazz ove će godine imati premijerno izdanje i to će biti dislocirani stage Tabor Film Festivala jer će se program odvijati na lokaciji restorana i OPG-a Grešna gorica, udaljenom nekoliko minuta hoda od dvorca Veliki Tabor. Za sada objavljena imena su „Matija svira Arsena“ u izvedbi Matije Dedića i Oridano Gypsy Jazz Band, a organizatori uskoro najavljuju nova imena.

 

Cijena karte u pretprodaji je 55 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu, na dan će koštati 70 kuna ako ih ostane. POSEBNA PONUDA: Svi koji na ulazu kupe festivalsku ulaznicu za Tabor Film Festival po early bird cijeni od 165 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert.

Details

Date:
13 svibanj, 2017
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Kn55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb, Hrvatska + Google Map