Loading Events
  • This event has passed.

Što se to svira ispod dubrovačkih zidina – Feredon i Embassy 516 gostuju na MIMO-u u Gorgoni

5 ožujak, 2017Peti koncert četvrte MIMO sezone održat će se 5. ožujka u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i Radiju Dubrovnik te live videostreaming.

Feredon i Embassy 516 gostuju na MIMO-u u Gorgoni
Feredon i Embassy 516 gostuju na MIMO-u u Gorgoni

Pod naslovom „Što se to svira ispod dubrovačkih zidina“ MIMO je za ovu priliku ostvario suradnju sa Art radionicom Lazareti pa će ovaj put nastupiti dva sastava iz Dubrovnika. To su Feredon i Embassy 516.

 

Feredon – Nakon godina provedenih u sjedenju na kauču i obrađujući stare hitove, četiri hrabra momka iz Dubrovnika odlučila su promijeniti glazbu na lokalnoj razini te postati popularni na globalnoj. Nitko ne zna kada je bend zapravo nastao, ali jedino što sa sigurnošću možemo reći jest da njihova glazba ističe onaj pornografski dio u Porn-rocku.

 

Embassy 516 – postoji od 2006. godine, a već tijekom demo statusa slijedile su mnoge potvrde na glazbenom području i pobjednički rezultati na natječajima za neafirmirane bendove. Uz pojavljivanja na velikim festivalima, poput Inmusica i Terranea te svirke uz bok svjetski poznatim kolegama – 2012. izdaju prvi službeni album “Surveillance Of The Environment” za Geenger Records uz službenu potporu MTV-ja, čime postaju prvi bend iz Dubrovnika kojemu je to ikada pošlo za rukom.

 

Predložena donacija iznosi 20 kuna, a sav prihod od donacija ide izvođačima. Nakon koncerta je druženje na afteru u Spunku.

Details

Date:
5 ožujak, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn20
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

MSU – Dvorana Gorgona
Zagreb, Hrvatska + Google Map