Loading Events
  • This event has passed.

Straight Mickey and the Boyz promoviraju novi album u Saxu

9 svibanj, 2019Po prvi put u Saxu nastupit će Straight Mickey and the Boyz, a kad su već tu, promovirat će odmah svoj novi album u četvrtak, 9. svibnja. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 50 kuna.

  • 5
    Shares
Straight Mickey and the Boyz promoviraju novi album u Saxu

Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih glazbenika iz Beograda, koji su utjecaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard corea, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuhali te stopili u jedinstvenu smjesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

U kratko vrijeme od kada u javnosti prezentiraju svoj groove rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora vidjeti uživo. Članovi benda su Boško Mijušković na basu, Miodrag Cicović na gitari i Danilo Luković na bubnju. I još nešto: „Prosječna dvocjevka je prvobitno napravljena za lov na vukove, njeni efekti su spektakularni!“ Tako kažu momci iz benda, a što to znači, samo je jedan način da saznate.

  • 5
    Shares

Details

Date:
9 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 5
    Shares