Loading Events
  • This event has passed.

Stray Dogg & J.R. August u Saxu

23 veljača, 2017Dušan Strajnić, poznatiji kao Stray Dogg ili Dukat Stray, stiže u Zagreb u četvrtak 23. veljače povodom hrvatske mini turneje u solo varijanti. Stage Saxa će dijeliti s već dobro poznatim ‘suborcem’ i prijateljem J.R. Augustom.

Stray Dogg & J.R. August u Saxu
Stray Dogg & J.R. August u Saxu

Stray Dogg – Počevši kao akustični kantautor, Dušan Strajnić – Dukat okupio je bend Stray Dogg koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Stray Dogg od 2011., kad su izbacili sjajan prvi album „Almost“, niže sjajne studijeske materijale. Već godinu dana kasnije izlazi „Fire’s never wrong“, a 2015. i treći album „Come along wind“, koji je privukao veliku pažnju i doživio promociju u Hrvatskoj uz rasprodanu malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski. Stray Dogg, osim što je svirao na značajnijim festivalima regije, beogradskom Sava centru i rasprodanom KD Vatroslav Lisinski, može se pohvaliti i suradnjom sa svjetski poznatim Devendrom Banhartom na pjesmi „Time“. Uz sve to organizira i „Americana night festival“ u Beogradu koji je doživio već četiri izdanja.

 

J.R. August – Nikola Vranić, u glazbenom svijetu poznatiji kao J.R. August, mladi je umjetnik, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Vrlo je hvaljen i od strane publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ – pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya. Prošle godine izbacio je „Tea Party with Mr. Death“ EP, a već početkom ove ponovno je zabljesnuo sa sjajnim aktualnim EP-om „33“.

 

Cijena ulaznica je 35/45 kn, a u pretprodaji ih možete kupiti u Saxu radnim danima kluba od 20 h.

Details

Date:
23 veljača, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn35 – Kn45
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Sax
Zagreb, Hrvatska + Google Map