Loading Events
  • This event has passed.

Stray Dogg u Lisinskom premijerno predstavlja album ‘Come Along Wind’

6 veljača, 2016Stray Dogg na svom dosad nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album ‘Come Along Wind’. Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslava Lisinskog u subotu, 6. veljače 2016. godine.

Stray Dogg (Foto: Tomislav Sporiš)
Stray Dogg (Foto: Tomislav Sporiš)

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih mladih izvođača u Srbiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio jak status širom Srbije i susjednih joj država, te odsvirao i impresivan broj koncerata širom Europe. Bend čine Dukat Stray(vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bass gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije.

 

Kapacitet dvorane je ograničen, a sva mjesta su sjedeća. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 55 , a ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 70 kuna.

Details

Date:
6 veljača, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn55 – Kn70
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

KD Vatroslav Lisinski
Zagreb, Hrvatska + Google Map