Loading Events
  • This event has passed.

‘Subotica Express 2’ u Močvari

30 studeni, 201430. studenog se nastavlja se prošlogodišnji projekt kulturne razmjene u sklopu kojeg se umjetnici jednog grada predstavljaju u drugom.

Subotica Express 2
Subotica Express 2

Sumanuto veseli vlak nepokolebljive misije povezivanja dva opasno dobra grada zatutnjao je svojim bučnim kotačima prošle godine prvi put te su na relaciji Subotica-Zagreb u dva navrata putovale skupine čudnovatih, jako dragih i zanimljivih ljudi. Oba grada su tih večeri dobila pregršt neočekivanih odličnih kulturnih sadržaja, a divna prijateljstva su stvorena. 22.11. iz Zagreba su za Suboticu otputovali književnica Asja Bakić, ilustrator Miron Milić, bendovi Brujači i Šumski i sa sobom ponijeli filmove “Kult Mance” Velimira Rodića i “Ponikve 2001.” Tomislava Fiketa.

 

30. studenog u Močvaru iz Subotice dolaze Mirjana Mitrić i Ivana Rađenović koje će predstaviti GIFEST – regionalni festival GIF-ova, glazbeni projekti Jpeg Realität i Secret Man, slikarice Vanja Subotić i Svetlana Ždrnja s izložbama fotografija i crteža uz crtanje murala uživo te Desya Lovorov koji će čitati svoju poeziju. Više informacija potražite na stranici Močvare.