Loading Events
  • This event has passed.

Šumovi protiv valova – promocija albuma u KSET-u

28 veljača, 2019U četvrtak, 28. veljače, kako bi promovirali svoj dugoočekivani album prvijenac, u KSET dolaze Šumovi protiv valova.

  • 4
    Shares
Šumovi protiv valova

Šumovi protiv valova su grupa glazbenika koji izvode svoju glazbu muzikalno, temperamentno, disciplinirano, s mnogo stvaralačke strasti i ljubavi. To je grupa pojedinaca različitih ćudi, no u zajedničkom stvaranju cjelovita. Nakon svih ovih godina rada, te preciznog brušenja dinamike, glazbene ideologije i jezika momci su napokon spremni podijeliti sa svijetom svoj prvi dugoočekivani, vinilni album prvijenac. Postava grupe je od samog početka ista i nezamjenjiva. Klasična rock četvorka bubanj, bass, gitara i klavijature – Jerko Jurin, Ivan Čadež, Hrvoje Radnić i Hrvoje Nikšić.

Već osam godina Šumovi protiv valova uveseljavaju zainteresirane sa svojom vizijom ambijentalno psihodeličnih rock instrumentala. Sve te godine, na mahove, se snimalo u ovisnosti o spremnosti izvedbe. Sam album je sniman uživo, bez ponavljanja i nadosnimavanja. Ideja je bila dobiti čisto glazbeno ogledalo ili zvučnu fotografiju grupe kakva jest. Tome je također pripomogao i način na koji je snimljena i smiksana ploča. Radi se o AAA pristupu zvučnom zapisu, što znači da nigdje u cijelom procesu rada nije korišten kompjutor. Kompletan je materijal sniman i miksan na magnetofonsku vrpcu s koje je direktno rezan cut za vinil. Snimka nije masterirana.

Vinilno izdanje pratit će i digitalna verzija, kao besplatan download uz kupnju ploče ili kao plaćeni download u visokoj rezoluciji.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu dok će na dan koncerta cijena porasti na 40 kn.

  • 4
    Shares

Details

Date:
28 veljače
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 4
    Shares