Loading Events
  • This event has passed.

SUN U u Pogonu Jedinstvo

2 studeni, 2019SUN U (Sanja Šiljković), glazbenica i vizualna umjetnica iz Zagreba u sklopu koncertne promocije svog albuma prvijenca ‘Discover’, 2. studenog u Pogon jedinstvo donosi spektakularni neonski audio-vizualni doživljaj.

SUN U ‘Discover’

Iako je SUN U prilično novi projekt Sanje Šiljković, već smo ju imali prilike upoznati kao pjevačicu grupe Lollobrigida, s kojom je snimila drugi album. S 20 godina zaradila je nagradu Status glazbene unije za najperspektivnijeg mladog glazbenika. Krajem 2017. godine zakoračila je u solo vode s prvim singlom “Day after day” te privukla pažnju struke i publike. Mnogi su je svrstali u nadolazeće nade, a ove godine je na Rock&Off-u dobila i priznanje struke s nominacijom za elektro izvođača godine (u konkurenciji s bendovima nipplepeople i ABOP). U srpnju 2019. potpisuje ugovor s diskografskom kućom Aquarius records, a nedavno se našla i na kompilaciji ženskih kantautorica – Femme Nouvelle, koji okuplja 11 domaćih kantautorica, redom vrsnih autorica i umjetnica.

Support: Filip Eterović / DJ Phillipe, jedan je od osnivača Confusion-a, organizator festivala Illectricity, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri, gost najvećih glazbenih festivala te organizator brojnih glazbenih i festivala audio-vizualnih umjetnosti.

Cijena ulaznice za koncertnu promocija albuma “Discover” SUN U iznosi 40 kn u pretprodaji te 50 kn na dan koncerta.

Details

Date:
2 studeni, 2019
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
40kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Pogon Jedinstvo
Zagreb,