Loading Events
  • This event has passed.

Suzanne Vega nastupit će na Sceni Gradec

6 srpanj, 2011Ugledna glazbenica i autorica pop evergrina ‘Luka’ i Tom’s Dinner’ dolazi u Zagreb 6. srpnja gdje će održati koncert u intimnom ozračju Scene Gradec.

Suzanne Vega (Foto: Suzannevega.com)

Na službenoj internetskoj stranici kantautorice Suzanne Vega najavljen je zagrebački nastup ove cijenjene američke glazbenice. Suzanne će nastupiti 6. srpnja na Sceni Gradec.

Tjekom osamdesetih godina prošlog stoljeća Vega je bila prva kantautorica koja je osvojila široku publiku putem, tada tek pokrenutog, MTV-ija. Album „Solitude Standing“ postigao je veliki uspjeh zahvaljujući hit singlovima „Tom’s Dinner“ i „Luka“. Suzanne Vega prvi put je gostovala u Zagrebu 1990. godine kada je nastupila u maloj dvorani Doma sportova.

Mlada Viktorija Novosel nastupit će prije svjetski poznate i višestruko nagrađivane zvijezde kojoj je ovo drugi samostalni koncert u Hrvatskoj. Viktorija će večer otvoriti izborom svojih omiljenih skladbi, koje će u romantičnom ambijentu scene Gradec biti uvertira u cjelovečernji koncert popularne američke kantautorice.

Ulaznice za koncert dostupne su putem prodajnog sustava www.ulaznice.hr te u pretprodaji u Turističkom informativnom centru (Trg bana J. Jelačića).
Koncert počinje u 21 sat, cijena ulaznice iznosi 200 kuna, a broj mjesta je ograničen na 660.

Za dodatne informacije posjetite www.kdz.hr.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z66rDVkaK4w[/youtube]

Details

Date:
6 srpanj, 2011
Cost:
200kn
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Scena Gradec
Zagreb, + Google Map