Loading Events
  • This event has passed.

‘Sve u jedan glas!’ – festival aktivističkih zborova u Teatru &TD

21 travanj, 2018U subotu 21. travnja okupit će se osam sjajnih zborova iz bližeg i daljeg susjedstva – Praksa iz Pule, ZborXop i Domaćigosti iz Zagreba, Horkestar iz Beograda, 29. Novembar iz Beča, Zborke i Kombinat iz Ljubljane i vaše vjerne domaćice iz Le Zbora, a after je rezerviran za Zbeletronke. Zborovi su raznoliki – veliki i mali, ženski i mješoviti – ali sve ih spaja ljubav prema pjevanju i žar otpora prema tragikomediji u kojoj živimo.

  • 4
    Shares
Sve u jedan glas!

Uz nastupe zborova, čeka vas i izložba u čast proslave 13. rođendana Le Zbora, projekcija filma o aktivističkim zborovima bivše Jugoslavije, te razni drugi popratni sadržaji poput radionice pisanja subverzivnih tekstova pjesama i mnogi drugi.

CROWDFUNDING KAMPANJA

Kako bi omogućili dolazak svih regionalnih gostiju u Zagreb, organizatoru je potrebna i vaša podrška. Iz toga razloga pokrenuta je kampanja „Sve u jedan glas / One Voice Festival” na platformi Indiegogo kao bi prikupili sredstva koja nedostaju i osigurali dolazak u Zagreb i smještaj u Zagrebu svim gostima i gošćama. Kampanja „Sve u jedan glas / One Voice Festival” na platformi Indiegogo bit će otvorena do 22.4.2018. godine.

Osim samih koncerata zborova iz regije koje do sada niste imali priliku čuti uživo u Zagrebu, tu je i lijepa selekciju poklona za donatore – od plakata, naočala i bedževa Le Zbora do odličnih knjiga Susan Sontag i Michela Foucaulta čiji je izdavač Domino.

Kampanju možete podržati sve do 22.4.2018.

Organizatori: Le Zbor i Domino
Partner: Kultura promjene (SC Zagreb)
Program je dio Queer Zagreb Sezone 2018.

  • 4
    Shares

Details

Date:
21 travanj, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Teatar &TD
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares