Loading Events
  • This event has passed.

Svemir u KSET-u promovira album ‘Male Laži’

25 studeni, 2016Zagrebački bend Svemir održat će koncertnu promociju albuma ”Male laži” u KSET-u u petak, 25. studenog.

Svemir
Svemir

Svemir je indie pop bend predvođen Zvonkom Obajdin koji na zagrebačkoj sceni, a u posljednje vrijeme sve češće i izvan nje, djeluje posljednjih pet godina. Krajem svibnja objavili su svoj treći studijski album ”Male laži”.

 

Posljednje izdanje njihov je dosad najzreliji album u kojem se definitivno prepoznaje stav. Spoj indieja, americane, alt-rocka uz koketiranje s pop glazbom čini zvuk Svemir bliskim slušateljstvu, a tekstovi koji proizlaze iz vlastitog iskustva dovoljno su uvjerljivi da slušatelja uvedu u autorov svijet. Savršen sklad racionalnosti i kreativnosti Zvonke Obajdin čini da svakodnevne prizore Svemir kroz svoje kozmičko djelovanje pretvara u lijepe poetske minijature. U svijetu u kojem se mnogi trude biti posebniji od drugih, upravo ova jednostavnost izdvaja Svemir od ostalih, na prvu, sličnih izvođača.

Na novom su albumu, uz vlastite autorske pjesme, uglazbili Tina Ujevića i ”Pobratimstvo lica u svemiru”, ali i Vjekoslava Majera i njegov ”Snijeg”. Album su producirali Mark Mrakovčić i Dražen Gavrilović.

 

Koncertnu promociju najavljuje njihov novi singl Dunjina pjesma i upravo objavljeni videospot u režiji Marine Uzelac te Darija Bukovskog na kameri. U njemu su glavne uloge odigrale Zvonka i njena kćer Dunja kojoj je ova pjesma posvećena.

 

Svemir je najuvjerljiviji upravo na pozornici i to se može osjetiti na svakom njihovom nastupu, zato je potrebno jednostavno doći na koncertnu promociju albuma 25. studenog i uvjeriti se u to vlastitim iskustvom.

 

Nebo Roza nastupiti će kao predizvođač Svemiru na ovoj koncertnoj promociji.

 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 30 kn. Službena prodajna mjesta: KSET i Dirty Old Shop.

Details

Date:
25 studeni, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn20 – Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map