Loading Events
  • This event has passed.

Svoga tijela gospodar – 6. memorijalni koncert za Antuna Krajinovića Tunu

4 listopad, 2014Prošlo je pet godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog pank benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju memorijalni koncert koji će se održati u Tvornici Kulture u subotu 4. listopada s početkom u 20:30 sati.

Svoga tijela gospodar - 6. memorijalni koncert za Antuna Krajinovića Tunu

Na šestom memorijalnom koncertu za Tunu pod nazivom “Svoga tijela gospodar” nastupaju Debeli precjenik, Pasi, Mašinko i još jedan bendčije ime će biti objavljeno početkom rujna.

Debeli precjednik (Osijek) – Nakon 3 odlična albuma – “Rat (Her) Burnt His Record”, “Fist From East” i “Through The Eyes Of The Innocent”, osječki Debeli Precjednik je 2012. izbacio i dugoočekivani album “Bruto Slavo / VBK” koji je, kao i prošli, izašao za Moonlee Records. Bend je od svojeg nastanka 1994. godine pa sve do danas svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni, a više od 500 odsviranih koncerata i četiri velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ih vrijedi i treba vidjeti uživo.

Pasi (Rijeka) -kultni riječki punk bend, sviraju brzi i melodični hardcore punk-rock s odličnim tekstovima koje možete vidjeti i čuti na njihovoj službenoj stranici www.bend98.com.

Mašinko ( Zagreb) – Bend o kojem se puno pisalo proteklih mjeseci, a albumom “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše” su potvrdili da su trenutno jedan od naših najboljih I najtraženijih punk bendova, čemu u prilog ide i rasprodanost KSET-a i kluba Klub.

Nakon koncerta se nastavlja na punk rock slušaonica uz DJ-e Flannel & Bezidejnog, dok iz zvučnika trešte Gužva u 16-ercu, GTŽ, Mikrofonija, Dolibasija, Atheist Rap, Six Pack, Kud Idijoti, Red Union, Nofx, Pennywise, No Use For A Name, Lagwagon, Bad religion, Rancid, Operation Ivy, Descendants, Propagandhi, Dead Kennedys, Black Flag…

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na sam dan koncerta cijena biti 50 kuna. Ulaz na punk rock after je od 01:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 13, Dirty Old Shop, Tratinska 18 i Entrio.hr.

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map