Loading Events
  • This event has passed.

‘Taking Woodstock’ u Vintage Industrialu

3 ožujak, 2019U nedjelju 3. ožujka nastavlja se s besplatnim projekcijama u VIB-u, a ovaj put se prikazuje film ‘Taking Woodstock’, Oscarom nagrađivanog redatelja Ang Leeja.

  • 5
    Shares
‘Taking Woodstock’ u Vintage Industrialu

Elliot radi kao dizajner na Greenwich Villageu u New Yorku no također je vezan i za obiteljski posao svojih roditelja koji drže ruševni motel El Monaco u provinciji. Ljeto je 1969. Elliot se mora vratiti doma ne bi li pomogao roditeljima da zadrže motel kojeg im zbog dugovanja želi uzeti banka.

Upravo je načuo da se planirani glazbeni festival neće održati u planiranom Walkillu jer su producenti izgubili dozvolu. Elliot nazove producenta Michaela i ponudi im svoje imanje za održavanje festivala. No obližnje imanje mljekara Maxa Yasgura im se učini prihvatljivijim. Uskoro se cijela postava Woodstocka seli u El Monaco a pola milijuna ljudi je na putu prema Yasgurovoj farmi na ono što će biti tri dana ljubavi i glazbe.

Uz malu pomoć frendova, lokalnog umjetnika Devona, vijetnamskog veterana Billyja te transvestita i bivšeg marinca Vilme, uz negodovanje mještana, Elliot će se uplesti u ono što će postati najvećim glazbenim događajem svih vremena, generacijskom odrednicom i svjetlim mjestom u pop kulturi.

Žanr: Komedija, Glazbeni, Biografski
Trajanje: 120 min.
Zemlja: SAD
Redatelj: Ang Lee
Scenarist: James Schamus
Uloge: Demetri Martin, Emile Hirsch, Imelda Staunton

Vrata 20:00 sati, start 21:00 sati. Upad je besplatan.

  • 5
    Shares

Details

Date:
3 ožujak, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares