Loading Events
  • This event has passed.

Tamara Obrovac Transhistria deconstructed vol. 3 – live stream koncert

24 travanj, 2021Duet s bubnjarom Krunoslavom Levačićem, treći koncert iz livestream serije pod nazivom ‘Transhistria deconstructed’, koji će se održati u subotu 24. 04. 2021. u 18:00 sati, a livestream link će biti aktivan na Tamarinom Facebook i YouTube kanalu.

Tamara Obrovac (Foto: Mare Milin)

Tamara Obgrovac nastup najavljuje riječima: “Do sad održani dueti sa harmonikašem Faustom Beccalossijem i kontrabasistom Žigom Golobom otvorili su neke nove glazbene sfere te se stoga posebno veselim “primordijalnom” spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem, nevjerojatno ingenioznim glazbenikom uz kojega sam glazbeno odrastala i napravila prve korake u svijetu jazza i improvizirane glazbe, koji od samih početaka svira u svim mojim ansamblima i sudjeluje na svim CD-ima.

Koncert će se održati na još jednoj prekrasnoj, a ne toliko poznatoj lokaciji u središnjoj Istri, u već ustaljenoj formi neprekinute 45minutne izvedbe u kojoj ćemo neke od mojih skladbi povezati otvorenim improvizacijama inspiriranim mjestom koje nas okružuje.

Ovaj koncert održat će se pod posebnim radnim naslovom: “Najzločestiji smo od sve djece” :)”

TRANSHISTRIA DECONSTRUCTED vol. 3

Tamara Obrovac (glas), Krunoslav Levačić (bubnjevi / udaraljke)
Subota, 24.04.2021. u 18:00h
LIVE: Tamara Obrovac Music – Facebook page & Youtube channel

FB: https://www.facebook.com/tamara.obrovac/posts/394410841976894

YOUTUBE: https://youtu.be/lX9ZbYzpfm8

Details

Date:
24 travnja
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Online