Loading Events
  • This event has passed.

Tamara Obrovac & Transmediterranean Ensemble na Sceni Ribnjak

9 veljača, 2014U nedjelju 9. veljače u Zagreb dolazi renomirana jazz i ethno glazbenica Tamara Obrovac i njezin Transmediterranean Ensemble. Koncert će se održati u prostorijama Centra Mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1, s početkom u 20:00 sati.

Tamara Obrovac & Transmediterranean Ensemble u Rock Klubu Ribnjak

Ovaj ansambl vrsnih glazbenika predvođenih Tamarom Obrovac ovom prilikom otvaraju i novu zagrebačku glazbeno-kulturnu atrakciju pod nazivom SCENA RIBNJAK.

Zajednički projekt Centra mladih i Rock Kluba “Ribnjak”, pokrenut je u nastojanju da kulturnoj sceni grada Zagreba donese neke nove glazbeno-kazališne doživljaje, obogaćene putovanjima kroz književnost, fotografiju, fillm i ostale elemente kvalitetnog kulturnog života.

Biti će tu koncerata jazz, ethno i blues glazbe, kazališnih predstava, mjuzikla, cabareta, izložbi slika i fotografija, čitanja poezije i drugih poslastica za zaljubljenike u 9 umjetnosti.

Ulaznice za Tamarin koncert u nedjelju 9. veljače, po popularnoj cijeni od 50 kuna potražite na šanku Rock Kluba Ribnjak ili u tajništvu Centra, radnim danom i subotom od 9h-02 sati ujutro te na dan koncerta od 18 sati.

Rezervacije ulaznica na tel. 01/4814 734 ili na facebook stranici Rock Klub Ribnjak.

Dođite i kupnjom karte podržite Scenu Ribnjak – vašu novu glazbeno-kulturnu oazu.

Venue

Rock Klub Ribnjak
Park Ribnjak 1
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map