Loading Events
  • This event has passed.

Tamara Obrovac u ZKM slavi 20 godina diskografske karijere

26 studeni, 2016Tamara Obrovac, legenda hrvatske etno jazz scene, 26. studenoga u ZKM-u obilježava 20 godine diskografske karijere.

Tamara Obrovac gostuje u ZKM-u
Tamara Obrovac gostuje u ZKM-u

Tamrin prvi CD “Triade” izašao je 1996. godine, a deseti, “Canto amoroso” koji je 2015. izašao u ograničenoj hrvatskoj nakladi, 2016. je objavljen za austrijski Alessa Records. Album je snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, a novi glazbeni materijal donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno jazz putovanje Istrom i Mediteranom. Osim na svojoj “domaćoj istarskoj besidi”, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata – istriotskom, istromletačkom i istrorumunjskom. Upravo je na istrorumunjskom napisana i pjesma “Se me ra morta privari” koja je ujedno prvi službeni singl s albuma.

 

Ulaznice u prodaji  na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr te online na www.ulaznice.hr. Cijene ulaznica iznose 100 kuna (kategorija CANTO, tribina) i 120 kuna (kategorija AMOROSO, na pozornici uz glazbenike).

 

Details

Date:
26 studeni, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn100 – Kn120
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

ZKM
Zagreb, Hrvatska + Google Map