Loading Events
  • This event has passed.

TBF u Boogaloou

5 listopad, 2018Splitski umjetnici zdravog đira The Beat Fleet, nastupit će u klubu Boogaloo 5. listopada s početkom u 21.30 sati.

  • 4
    Shares
TBF na Šalati (Foto: Nino Šolić)

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi u sklopu turneje otvaraju i vrata Boogalooa.

Glazbene su podloge načinjene isključivo korištenjem samplova, koji su birani i spajani u cjelinu zajedničkim radom u studiju. Naklonost publike osvojili su energičnim i originalnim nastupima, kombinirajući rap sa živim instrumentima. U izmjenjenim koncertnim aranžmanima pjesme su dobile novo ruho; od funka, soula, regaea, grungea, rock’n’rolla, do klapskog pjevanja.

Članovi TBF-a često se opisuju kao “buntovnici” koji u svojim pjesmama iskreno i kroz šalu, a zapravo vrlo ozbiljno, govore o aktualnim društvenim temama i problemima. Teme TBF-ovih pjesama variraju od kritike političke korumpiranosti, te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti do svakodnevne ulične „zafrkancije“ i ljubavnih tema uz dozu humora.

Ulaznice za koncert TBF-a u Boogaloo, po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entria, Dirty old shopu, Rockmarku i na blagajni kluba Boogaloo , koja radi svakim danom od 10 do 16 sati.

  • 4
    Shares

Details

Date:
5 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
  • 4
    Shares