Loading Events
  • This event has passed.

Teatar.hr Nagrada publike u Tvornici kulture

21 studeni, 2014Teatar.hr u petak 21. studenog upriličuje u Tvornici kulture ovogodišnju dodjelu Nagrada publike.

Teatar.hr dodjela Nagrade publike
Teatar.hr dodjela Nagrade publike

Petnaest im je godina tek, ali već su naučili raditi sjajne tulume. Ne rade ih, doduše, često, ali onaj naveći i najvažniji nikako ne biste smjeli propustiti. Jer dodjela Teatar.hr Nagrada publike upravo je to – najveće i najzabavnije godišnje druženje domaćih kazalištaraca s publikom, istovremeno i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi.

Uz pomoć kućnog all-stars banda, i ove su vam godine pripremili pregršt neočekivanih glazbenih brojeva koje će u opuštenoj atmosferi i neočekivanim kombinacijama izvoditi vodeća imena domaće kazališne i glazbene scene, kao što su to proteklih godina napravili Darko Rundek i njegov Cargo Trio, Iva Visković, Zoran Prodanović Prlja, Luni Megumi, Ivana Rushaidat, Mislav Čavajda,Jelena Radan, Hana Hegedušić, Damir Urban, Nataša Janjić i brojni drugi…

Ovogodišnje izvođače čuvaju u strogoj tajnosti, a najbolji način da saznate tko su jest da čim prije nabavite jednu od malog broja preostalih ulaznica za ovogodišnju dodjelu, 21.11. u Tvornici kulture.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Tvornice, ali i online ovdje, a posebni paket aranžmani nazvani Pometova trpeza, koji uključuju čeiri ulaznice, stol u parteru i piće.

Početak programa je u 20:00 sati.

Details

Date:
21 studeni, 2014
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map