Loading Events
  • This event has passed.

‘Teslino nasljeđe’ besplatno na Teslin rođendan

10 srpanj, 2016U nedjelju, 10. srpnja obilježava se 160. rođendan Nikole Tesle. Jedan od najvećih umova u ljudskoj povijesti višestruko je zadužio čovječanstvo, a mnoge kontroverze još uvijek prate njegov lik i djelo. Stoga je ova velika obljetnica važan događaj za hrvatsku, ali i svjetsku javnost te prilika da se još jednom podsjetimo na Teslin značaj, ali i da na potpuno nov način upoznamo njegovu ostavštinu.

'Teslino nasljeđe'
‘Teslino nasljeđe’

Ovaj jubilarni datum ExitGames iz Petrinjske 7, u sklopu kojeg se nalazi i avantura Teslino nasljeđe, u potpunosti je odlučio posvetiti geniju iz Smiljana te ga približiti svima zainteresiranima. Cijelu nedjelju 10. srpnja ExitGames će biti otvoren za javnost darujući besplatno sudjelovanje u 60-minutnoj escape room igri u kojoj uz pomoć upravo Nikole Tesle i njegovih izuma treba spasiti svijet. Teslino nasljeđe je avantura vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama osmišljenima kako bi što bolje dočarale briljantnost ovog genija.

 

Sudjelovanje u avanturi potrebno je prethodno najaviti na telefon 091 536 7376, jer je broj besplatnih termina u nedjelju ograničen. Escape room ExitGames povodom rođendana Nikole Tesle 10.7. daruje igranje Teslinog nasljeđa u 13, 15, 17, 19 i 21 sati prvima koji nazovu dan prije, u subotu 9.7. od 11 sati i rezerviraju svoj besplatni termin. Redovna cijena avanture Teslino nasljeđe je 350 kuna za timove od 2-6 člana.

 

ExitGames je 100 posto domaći proizvod, od ideje do izvedbe. Za razliku od drugih escape roomova u cijelosti je osmišljen u Hrvatskoj te na zabavan i edukativan način upoznaje sudionike sa zanimljivim povijesnim osobama i događajima. U obje avanture, Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice, mogu uživati i stranci budući da su prilagođene igranju na engleskom jeziku. Bitno je napomenuti i da sobe ni u jednom trenutku nisu zaključane te da su ugodno klimatizirane, što je posebno važno za igrače koji se odluče opustiti u ove vruće ljetne dane. www.exitgames.hr

Venue

ExitGames
Petrinjska 7
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map