Loading Events
  • This event has passed.

The Bambi Molesters, Opća opasnost i Zadruga na 2. Biggest Little Rock Festivalu

16 travanj, 2015Drugi Biggest Little Rock Festival (Najveći mali rock festival) održat će se od 16 – 18. travnja 2015. u klubu Hard Place u Zagrebu.

2. Biggest Little Rock Festival u Hard Placeu
2. Biggest Little Rock Festival u Hard Placeu

Zvijezde trodnevnog festivala su The Bambi Molesters, Opća opasnost i Zadruga, a uz ovu kombinaciju zasvirat će još boogie hard rock band Breakdown iz Zaboka, Bad Mushrooms će na 2nd Biggest Little Rock Festivalu predstaviti novu postavu, zatim Erotic Biljan And His Heretics koji nakon dva albuma, trenutno radi na novim materijalima te su izdani singlovi “Frenzy” i “Disgrace” koji su zapaženi i preko oceana pa su tako puštana i na radiju Little Stevena (E-Street Band, Sopranos) u emisiji Goldies Garage. Opaki jahači vatrenih rifova iz pakla iz Karlovca svojim specifičnim imenom, ali i sjajnom garage/speed/punk/rock svirkom kojom su stigli do finala demo natjecanja Mala škola rock’n’rolla prošle godine „izborili“ su mjesto na drugom festivalu u Hard Placeu, a tu su i Dik O’ Braz iz Samobora krenuli su davne 1994. i protutnjali po svim relevantnim klubovima i festivalima sredine devedestih (Jabuka, Uljanik, Metelkova, Đoserov memorijal, Fiju Briju). Kritika im tepa da su „samoborski Motorhead“, a sredinom 1995. objavili su svoj prvi album „Žeđ“ za kultnu etiketu Zdenka Franjića „Slušaj najglasnije“. Stjecajem životnih okolnosti, 2000. godine prekidaju s radom i nakon duge pauze 2012-te snimaju dva singla („Živ sam“, u kojem u cameo ulozi gostuje Davor Gobac, te „Djevojku iz Samobora“ sa Sejom Sexonom) za koje ubrzo nastaju i spotovi.

 

U četvrtak 16. travnja festival će otvoriti:

 

Breakdown (Zabok)
Bad Mushrooms (Zagreb)
Opća opasnost (Županja)

 

U petak 17. travnja će nastaviti:

 

Erotic Biljan And His Heretics (Zagreb)
Gretta (Zagreb)
Bambi Molesters (Sisak)

 

A festival će zatvoriti u subotu 18. travnja:

 

Opaki jahači vatrenih rifova iz pakla (Karlovac)
Dik O’ Braz (Samobor)
Zadruga (Zabok)

 

Dnevna ulaznica za ovaj ekskluzivni festival može se nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok je cijena festivalske ulaznice 100 kuna. Ulaznice su u pretprodaji na tri prodajna mjesta – klub Hard Place (ulica hrvatske bratske zajednice 4), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13).