Loading Events
  • This event has passed.

The Bambi Molesters po prvi put na kino platnu

19 prosinac, 2011Kino Projekcija prvog koncertnog filma grupe The Bambi Molesters ‘A Night in Zagreb’ dogodit će se 19. prosinca u Movieplexu (Centar Kaptol u Zagrebu) i Cineplexxu (City Centar One u Splitu) s početkom projekcije u 20:00 sati.

The Bambi Molesters - A Night In Zagreb

Početkom ove godine The Bambi Molesters su se otisnuli na mini turneju diljem Hrvatske i Slovenije, u sklopu koje im je zagrebačka pozornica Teatra &TD poslužila kao platforma na kojoj će snimiti svoj prvi live album

To moćno surfanje kroz sedamnaest godina uspješne karijere, The Bambi Molesters su 29. ožujka uz pomoć mnogobrojnih fanova, duhačke sekcije The Soldiers of Love, klavijaturiste Luke Benčića (My Buddy Moose), Chrisa Eckmana (The Walkabouts) te redatelja Marca Littlera iz Slowboat Filmsa, pretočili u DVD/2CD izdanje objedinjeno pod nazivom “A Night in Zagreb”.

Dvostruki CD sadrži ukupno 28 pjesama u koje su uklopljene i uspješnice s projektom The Strange, omiljena koncertna obrada Flaming Sideburnsa ‘La Bruta’ te naravno instrumentali koji su The Bambi Molesterse vinuli u sam vrh svjetske surf ‘n’ rock scene poput ‘Wanganui’, ‘Theme From Slaying Beauty’, ‘Chatoica’…

Film u režiji Marca Littlera, gledatelja će na nešto manje od dva sata (s tim da je kino projekcija ipak nešto kraća) iz kućnog ambijenata odnijeti u energičan, precizno uigrani i savršeno odigran glazbeni film noir u kojem žive entuzijasti The Bambi Molesters. Kino projekcija fima “A Night in Zagreb” zakazana za 19. prosinca bit će ujedno i dan kada će izdanje biti po promotivnim cijenama pušteno u prodaju u prostorijama Movieplexa i Cineplexxa. Prodaja se dan kasnije seli u Dancing Bear CD shopove (Zagreb – Gundulićeva 7, Split – Dioklecijanova 6 i Osijek – Trg A. Starčevića bb). Nakon projekcije filma u Zagrebu bit će organizirano mini promotivno druženje fanova s bendom i novinarima.

DVD  sadrži i outtakes od 6 pjesama koje neće biti prikazane na kino platnu.

Cijena ulaznice za kino projekciju iznosti 30 kuna.

Venue

Movieplex i Cineplexx
Zagreb, Osijek i Split, + Google Map