Loading Events
  • This event has passed.

The Bellrays u Hard Placeu

14 lipanj, 2018Legendarni band Bellrays po prvi puta u Hard Placeu u četvrtak 14. lipnja. Iako zvuči gotovo nemoguća kombinacija oni su punk, funk, rock i soul, a njihovi fenomenalni koncerti su puni energije i sjajne svirke.

  • 10
    Shares
The Bellrays u Hard Placeu

Predvođeni nevjerovatnom pjevačicom Lisom Kekaula osnovani su davne 1990. i od onda ne staju sa svojim rock’n’roll showom. Uz Lisu na vokalu, tu su Robert Vennum na gitari, Bernard Yin na basu i Marty Faragher na bubnjevima. Kada oni kažu “Punk is the preacher….. Blues is the teacher” onda to ima pravu težinu, jer su oni jednako toliko punk, koliko i blues, soul ili rock. No pričanje o glazbi Bellraysa nije dostatno jer njih nije moguće kategorizirati, zato treba pogledati i poslušati ovaj fenomenalni band uživo da bi shvatili o čemu se tu radi – o nevjerovatnoj količini energije.

Nisu uzaludne usporedbe “kao da su The Stooges sreli Arethu Franklin” ili “Tina Turner i MC5” ili pak “James Brown šutnut u jaja od grupe the Who”. Od utjecaja se tu mogu čuti The Beatles, Creedence Clearwater i Led Zeppelin, ali i Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Cream, Stevie Wonder, Etta James, pa do Princea ili Michael Jacksona.

Bilo da sviraju svoje stvari ili posvete svojim idolima (od Led Zeppelin do Ramonesa i AC/DC) svi koji su ikada bili na njihovom koncertu doći će ponovo i povesti ekipu jer band kao Bellrays, bilo da svira u malom klubu ili na velikom festivalu, je nemoguće ne voljeti kada ih se jednom čuje i vidi.

Ulaznice po cijeni od 80 kn u pretprodaji potraži u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu ii online na entrio.hr. https://www.entrio.hr/event/bellrays-hardplace-5229. Na ulazu u klub cijena 100 kn.

  • 10
    Shares

Details

Date:
14 lipanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hard Place
Šubićeva 55/1
Zagreb,
  • 10
    Shares