Loading Events
  • This event has passed.

The Cure, Die Toten Hosen, Die Ärzte i Slipknot na Nova Rocku 2019

13 lipanj, 2019Još prije par mjeseci sve je bilo potvrđeno, i datumi, i bandovi koji će nastupiti u Nickelsdorfu, na ovogodišnjem Nova Rock festivalu koji se održava od 13. do 16. lipnja.

  • 9
    Shares
Nova Rock 2019

Nova Rock je prošle godine bio proglašen za jednim od top 10 najboljih festivala u Europi tako da je provod zagarantiran. Panonska polja na granici između Austrije i Mađarske ponovo će biti mjesto na kojem će se čuti zvuci heavy/thrash metala, hard rocka, ska-punka i drugih glazbenih pravaca.

Pa krenimo redom s najboljim stvarima – headlineri po danima izgledaju ovako:

Četvrtak, 13. lipnja 2019 .: SLIPKNOT
Petak, 14. lipnja 2019 .: THE CURE
Subota, 15. lipnja 2019. godine: DIE TOTEN HOSEN
Nedjelja, 16. lipnja 2019 .: DIE ÄRZTE

Osim navedenih definitivno jedan od najbitniji nastupa će biti Slayerov (zadnji austrijski koncert). Četiri dana festivala donijeti će i nastupe: Sum 41, Sabathon, Amon Amarth, Ska-P, ThreeDays Grace, Godsmack, Lambof God, TheSmashingPumpkins , DropkickMurphys, Trivium, Anthrax, Behemot, Papa Roach, In Flames, In Extremo, Powewolf, Millencolin, Childrenof Bodom, Slashfeat. Myles Kennedy &TheConspirators, Rob Zombie, Me Firts&TheGimmeGimmes, WithinTemptation, Ministry, Testament i mnogi drugi. Kompletan line-up možete vidjeti ovdje.

Karte se mogu kupiti u sustavu Eventima.

  • 9
    Shares

Details

Start:
13 lipanj, 2019
End:
16 lipanj, 2019
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Nickelsdorf
Nickelsdorf, Austrija
  • 9
    Shares