Loading Events
  • This event has passed.

The Kandinsky Effect i Tannu Tuwa na ZEZ-u u Ksetu

9 travanj, 2015Power jazz trio The Kandinsky Effect vraća se u četvrtak 9. travnja na ZEZ u KSET nakon godinu i pol dana predstaviti novi album ‘Somnambulis’t izdan za Cuneiform Records (Rob Mazurek, Säo Paulo Underground). TKE nije bend čija se eksperimentalnost bazira na atonalnosti ili free jazz konceptima, već u organizaciji zvuka. Točno taj zvuk, koji karakterizira TKE, na novom albumu dovoden je do zrelosti.

The Kandinsky Effect
The Kandinsky Effect

Spomen fuzije jazza, hip hopa i modernih elektronskih pravaca glazbe vuče asocijacije na lounge ili neki slični jeftini termin. Međutim The Kandinsky Effect isporučuje eklektičnu glazbu ispunjenu post rockerskom atmosferom, plesnim grooveovima i soundscapeom inspiriranim elektronskom glazbom i tendencijom da vas iznenadi i eksplodira u svakom trenutku.

 

Kao predgrupa nastupit će domaći Tannu Tuwa. Jedno od najsvježijih imena na zagrebačkoj sceni je Tannu Tuwa čiju je fuziju bezbrojnih stilova elektronske i organske glazbe u ovom trenutku nemoguće opisati riječima bez besmislenog nabrajanja stotine žanrova koji su utjecali na njih. Ono što se može reći o njima je da se radi o iskusnim glazbenicima koji su sceni dobro poznati iz Mangroovea, Chuia, Dženeration 81, Punk Data, Pars Petrosa i dr.

 

Karte za koncert mogu se nabaviti u pretpodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 45 kn, na ulazu karta će koštati 60 kn. Studenti uz predočenje važeće X-ice na ulazu kluba kartu mogu kupiti po cijeni od 30 kn, ove karte ne mogu se kupiti u pretprodaji. Ulaz se otvara u 20 sati. Broj karata je ograničen. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
9 travanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Unska 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map