Loading Events
  • This event has passed.

The Mahones u Močvari

1 ožujak, 2020Prvi ovogodišnji Good Vibrations proteći  će u znaku irish punka. Za to će najviše biti zaslužni The Mahones, legendarni punkeri koji ove godine slave 30 godina benda. Mjesto veselja je Močvara, a datum je 1. ožujka.

The Mahones (Foto: promo)

The Mahones je kanadski irish-punk bend osnovan kako i priliči, na Dan sv. Patrika davne 1990. osnovao ga je Finny McConnel koji se rodio u Dublinu s idejom da ima bend koji njeguje etiku radničke klase sa snažnim utjecajem irske kulture. Kao glavni utjecaj benda navode se Pogues od kojih su derivirali i samo ime, „Pogue Mahones“ na irskom znači „poljubi me u dupe“. Do sada su izdali 13 albuma, a posljednjeg od njih “Love, Death & Redemption” promovirat će ovom prilikom u Močvari. Surađivali su s brojnim poznatim imenima kao što su Jake Burns (Stiff Little Fingers), Simon Townshend (The Who), Ken Casey and Rick Barton (Dropkick Murphys), Dave Baksh (Sum 41), Johnny Fay Gord Sinclair (The Tragically Hip), Ian D’Sa (Billy Talent)…

Svojim pjesmama obogatili su nekoliko filmova, od kojih se “Paint The Town Red 2010” našla u završnoj sceni filma „Boksač“ s Mark Wahlbergom i Christianom Baleom koji je osvojio dva Oscara. Ljubitelji bendova kao što su Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues, Rumjacksi The Real McKenzies naprosto ne smiju propustiti ovaj koncert.

Budući da se radi o nedjelji, koncert će početi ranije no što je to uobičajeno: klub se otvara u 19:30, a početak svirke je u 20 h. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio. Na ulazu će koštati 90 kuna.

Details

Date:
1 ožujka
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
70kn – 90kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb